Saturday, September 17, 2011

Enzyme Booster HCG


Marissa Scientific mengambil inisiatif mengeluarkan product yang menepati keperluan masa kini iaitu memenangi resistant obesity.

Resistant obesity bermaksud mereka yang telah berusaha dengan mengamalkan diet selama setahun atau lebih, namun tidak berjaya untuk menurunkan berat badan yang ideal . Dengan kehadiran formulasi ini masalah ini akan dapat di bendung.

Masalah resistant obesity berpunca dari corak pemakanan yang merosakkan sistem hormon tubuh. Kerosakan ini menyebabkan kadar metabolic merosot dan tubuh sukar untuk kurus semula.

Dengan pengambilan Enzim Booster HCG sebagai gentian makanan kadar metabolic akan di tingkatkan dan rasa lapar dapat di bendung. Rasa lapar yang keterlaluan atau “Food Craving” merupakan satu fenomena yang berlaku di sebabkan ketidakseimbangan hormon insulin dalam badan kita. Tubuh seseorang yang obese mempunyai paras insulin yang tinggi dan ini mendorong kepada pengambilan makanan yang berlebihan. Apabila makanan gantian Enzim Booster HCG di ambil ia mengurangkan kadar lapar dan membantu seseorang meningkatkan kadar metabolic nya.

Enzim Booster HCG mengandungi protein yang terbaik daripada tumbuh tumbuhan,extrak beras perang .trigliseride yang di perlukan tubuh,lechitin,L carnitine ,Vitamin A D E vitamin c Vitamin B1 B2 B3 B6 B 12 Calsium , magnesium ,zink, iodine ,Chickory dan ,phyllium yang member nilai terbaik kepada produk ini,Ini adalah kerana kesemua komponen ini sangat di perlukan bagi meningkat kan metabolic dan memastikan kesegaran tubuh semasa berdiet.

Produk ini sesuai bagi mereka yang ingin memperbaiki system metabolic dan menurunkan berat badan,
Ia mudah di gunakan sebagai gantian makanan dengan hanya membancuh dengan air suam sahaja.

Bagi yang ingin mencuba ,sila kunjungi kami di facebook: facebook.com/marissa.aesthetic atau dengan menghubungi ditalian 03- 8723 4808 atau 013- 244 8484.

Dan bagi talian cawangan kami yang lain adalah seperti berikut:

Bangi 03- 8925 2334
Shah Alam 019- 396 3678
Sepang 03- 3141 3719
Senawang 06- 678 2943
Kota Bharu 09- 712 4007

Cara menggunakan : Jika digunakan sebagai minuman bancuh 1/2 paket enzyme booster hcg dengan 1 gelas air
Jika digunakan sebagai pengganti makanan (makan pagi/tengah hari / makan malam) bancuh enzyme booster hcg dengan 1 gelas air untuk setiap hidangan.
Dalam setiap kotak mengandungi 20 paket enzyme booster hcg.
No comments:

Post a Comment